Current track

Title

ArtistTop Radio

Al sinds mijn kinderjaren heb ik een obsessie voor het medium radio. Op de leeftijd van 15 jaar ben ik in contact gekomen met Lokale Radio Digitaal FM uit Arendonk (België). Hier heb ik me destijds erg gericht op het technische deel van radiomaken alvorens ik daar ook diverse programma’s presenteerde. De interesse voor de techniek achter het station is me altijd bij gebleven. Ik vond het daarom ook erg jammer dat het station stopte te bestaat. Persoonlijk was ik destijds nog (te) jong om zelf een radio station op te starten, echter wist ik wel zeker dat dit in de toekomst ik wel iets zou gaan doen met radio.

In de jaren daarna ben ik mijn complete muziek collectie gaan digitaliseren, aangezien ik deze wilde gaan gebruiken om uiteindelijk mijn eigen station op te zetten. Tijdens het digitaliseren van alle muziek ben ik ook gaan zoeken naar software en tevens alle apparatuur die (als basis) erbij komt kijken om een internet radiostation op te zetten.

Inmiddels is de studio van Topradio uitgegroeid naar een professionele studio en van alle gemakken voorzien om in de toekomst ook live uitzendingen te kunnen presenteren met meerdere dj’s.

Zoals een officieel radiostation behoord, is Topradio ingeschreven bij zowel Buma als Sena.